Vervoer rond EFFE HEFFE (RETRO)

Met de fiets = JAA!!

We moedigen iedereen (ja, ook jullie uit Vorselaar of Ranst) om met de fiets richting Pulderbos te komen. Wij voorzien een mega fietsenparking met mooi uitzicht op de Molen. Maak gebruik van het fietspad op de Molenheide, dit kan vanuit Pulderbos centrum of vanuit Zoersel. Eens aangekomen zullen onze parkeerwachters jullie verder begeleiden naar de parking. 

Hou je steeds aan de verkeersregels en maak zeker je fiets vast! 

Kiss & Ride = okééé!!!

Heb je een taxi voorzien? (aka mama/papa/broer/zus) Zorg ervoor dat ze op de hoogte zijn van onze Kiss & Ride route. 

Onze Kiss & Ride bereik je enkel vanuit de kant van Zoersel, niet vanuit de richting Pulderbos centrum. Kom je toch uit de andere richting: volg dan onderstaande routes om onnodig gedraai op de Molenheide te vermijden. 

  • Goormansstraat > Langstraat > Kruisdreef > Molenheide 

! Het is verboden om de parking op te rijden om enkel iemand af te zetten ! 

Met de auto = zeker??

Als je na onze overtuigende speech om met de fiets te komen of je te laten afzetten nog altijd met de auto zou komen, volg dan onderstaande richtlijnen. 

Een deel van de Molenheide zal een evenementenzone worden met een gelimiteerde snelheid. Gelieve deze te respecteren en goed uit te kijken naar fietsers en voetgangers. 

De parking is te bereiken vanuit beide richtingen, maar wij adviseren enkel de parking te bereiken vanuit de richting vanuit Pulderbos centrum. Langs de andere kant zal namelijk de Kiss & Ride voor wachttijden zorgen. 

Volg steeds de instructies van onze parkeerwachters.